home

Facebook SnapChat

Aktiviteter og program for 2017

I Sokndal er det mer som skjer enn du aner... Her finner du en liten oversikt over ting som skjer i løpet av året og faste tradisjoner:

Årlig Bakkabruno basar - Palmelørdag 8.april

Det blir åresalg, loddbøker og kaffikos på grendehuset ved Bakkabruno bare 900m gange fra campingplassen

 

Sokndalsdagene 26.mai-28.mai

Arrangementet Sokndalsdagene blir arrangert i uke 21 (siste helga i mai) og treffer med Kristi Himmelfartsdag og langhelg. MASSE spennende program i bygdo. Se egne plakater.

 

St. Hans feiring - lørdag 24.juni: Tour De Haua

Bålbrenning ved lekeplassen

 

Glad Mat - 22.juli 2016: Tour De Haua

Her kommer litt info om den beryktede Glad Mat Festen. Det er et sosialt arrangement tilstelt av gjester med vårt samarbeid. Målet med festen er å samle flest mulig av våre gjester til et sosialt arrangement der man kan treffe andre gjester og skape nye vennskap. Vi håper dere tar med hele familien og kommer. Festen er gratis, dere tar bare med dere noe å bite i som dere vil dele med oss andre.

Påmelding kommer senere

Mat trenger ikke være vanskelig, ta med noe enkelt som kokte pølser eller noe som er morro også for barna.

 

Strannaspelet "JO - Pytten i Guddal" august 2017

Vi er stolt sponsor av det lokale spillet som tar for seg gamle heltehistorier og sagn fra bygda. Etter fjorårets sukksess kan vi annonsere at det vil bli forestillinger 10, 11,12, 18 & 19. august

 

Barnefestival regi:BBM - 26.august

 

Tour de Haua – sommer 2017

Rittet går gjennom et variert og spennende terreng. Det består av 3 etapper og er lagt opp med en ”oppvarmingsetappe” på fredagskvelden, en klatre etappe på lørdagen og en noe lengre etappe på søndagen.

En sosial, populær og morsom folkefest som nå er blitt en årlig tradisjon. Regi: Heroes of Haua

 

Frisbeegolf – sommer 2017:

I fjor fikk bygda en 9 hulls frisbeegolfbane som ble en kjempe suksess. Banen har varierende lengder og vanskelighetsgrader. Regi: Heroes of Haua

 

Grand Slam Sokndal – sommer 2017:

Grand Slam Sokndal arrangeres i sommer. Både for herrer og kvinner. Regi: Heroes of Haua

 

Ta sjansen – august 2017:

Ta sjansen arrangeres i august samtidig som det er Ladestedets Kulturdag. Påmelding skjer før utgangen av juli. Det kjempes om tre priser: 
* Raskest tid 
* Juryens pris 
* Fiaskoprisen

Regi: Heroes of Haua

 

44 – september 2017:

«Tråkk firåførr hvis du tørr.» Dette er et sykkelritt mellom Flekkefjord og Sokndal som første gang ble arrangert i 2011. Vinnertiden ble da 73:54. Det kan sykles med alle typer sykler og du velger selv om du vil delta i mosjon eller konkurranseklassen. Faste trøer og sko er selvsagt også tillatt. Rittet er 37.km langt.
Regi: Heroes of Haua

 

Kjærlighetsvego (uke 39):

Dato: Fra 22.september - 1.oktober 2017

Dette er et  lokalt arrangement som  arrangeres i uke 39 hvert år. Her markeres at kommunen er med i den internasjonale bevegelsen cittaslow. Her deltar barnehager, skole, næringsliv, lag/foreninger, kommunen og privatpersoner. Mer informasjon om Kjærlighedsvego, se her.

 

Fladen Opp! – september 2017

Motbakkeløp i Jøssingfjord opp den populære Fladen. Løypa var lagt opp den nedlagte trallebanen som ble bygget for ca 100 år siden når de fraktet malm ned til ventende skip i Jøssingfjord. Trallebanen har fått en opprustning med 410 nye trappetrinn og har blitt et populært turmål for lokalbefolkningen. Jøssingfjord er også kjent som et klatremekka for sportsklatring og fjellklatring. Regi: Heroes of Haua og Sokndal Friidrettsklubb.  Facebook Event


Hva skjer i Sokndal Kommune:
Les mer her…


Hva skjer i region Stavanger:

Les mer her…

GPS koordinater: 58.361556,6.310026,17