Døgngjester

På Bakkaåno ønsker vi deg velkommen til overnatting i naturskjønne omgivelser, enten du kommer med campingvogn, bobil eller telt. Du kan finne din plass midt i smørøyet nær alle fasiliteter, eller mer for deg selv helt ved vannkanten ved elva.

Vi har plass til arrangementer/treff men dette må forhåndsbestilles. Oppstillingsplassene er på området nær resepsjon og vi har også noen få plasser ved elva med strøm.

Merk! Utsjekk senest kl 14.00 på camping. Etter avtale kan opphold forlenges Etter kl 14.00, da påløper 1/2 døgnpris tillegg.

Merk! Utskjekk senest kl 12 for hytter og kl 14 på campen. Etter kl 12/14 påløper 1/2 døgn tillegg. Ellers utskjekk etter avtale.

INFORMASJON

Priser 2022 høysesong

Oppstillingsplass (plass, 2 personer, strøm) 395kr (15.august)
+25kr per person 6+ år
+100kr for ekstra telt
Familie 435kr

Priser kan variere mellom høysesong og lavsesong eller ved spesielle anledninger.

Ekstratjenester:

Kioskvarer: is, søtt, salt og i høysesongen har vi meieriprodukter, kaffi, tannkost og et utvalg andre kioskvarer

Vaskemaskin og tørketrommel (50kr per maskin, polett og vaskemiddel fås kjøpt i resepsjon).

Dusj (10kr, mulig å veksle i resepsjon)

Kjøkkenutstyr som er tilgjengelig er kokeplate med enkelt tilhørende utstyr og vannkoker til utlån (kjøkkendel er under planlegging)

Lekeplass gratis adgang for gjester. Trampoliner og noen apparater. Billiard, bordtennis og hagespill tilgjengelig for utlån

Propan selges i resepsjon (kompositt og stål med standard kopling)

Er det noe du behøver å låne så prøver vi å vœre behjelpelige med det vi har tilgjengelig.

Fra Kr 395 til 15.august

SIMILAR ACCOMODATION

Høyløo

I Løo kan vi tilby to separate rom med eget bad med dusj og toalett som egner seg for 2-4 personer. Hvert rom har kokemuligheter, kjøkkenutstyr og kjøleskap. En stor felles terrasse med sittemuligheter og med morgensol og ettermiddagssol gir en fin mulighet til utekos på sommeren.

Låven

Den gamle låven på garden er blitt restaurert til tre rom og to bad med en felles stue med TV. De individuelle rommene har kokemuligheter, vask og frokostbord i tillegg til soveplassene. En lang felles veranda med bord finnes utenfor rommene og gir en fin utsikt over campingplassen.

Siloen

Siloen består av to små leiligheter, "silostuo" og "siloloftet". Rommene i siloen er vårt mest populœre overnattingsplass i gjestegarden med sin sjeldne form og spennende karakter. Leilighetene har kokemuligheter og kjøleskap. Egen inngang til begge rom og veranda med morgensol (siloloft) og ettermiddagssol (silostuo).

Små Hytter

Mest populœre: Småhyttene er 14m2 ett-roms hytter med sengeplass til 2-3 mann (køyeseng med dobbeltseng nede). Hyttene har kokemuligheter og kjøleskap. Gangavstand til felles dusj, toalett og vannpost 50-100m.

© Copyright 2022 Bakkaåno Camping & Farm Hotel