Langtidsleie av faste plasser

BAKKAÅNO CAMPING&GJESTEGÅRD

LEIE

Leiekontraktene er på ett år fra 1.mars - 1.mars neste år.

Bakkaåno Camping & Gjestegard er en helårscamping på Sør-Vestlandet, mellom Egersund og Flekkefjord, langs Nordsjøveien. Etablert i 1993 av Erna og Eivind Urdal og etter 20 år tok Birgitte og Martin Skadberg over driften av campingplassen i 2014, og driver familiebedriften videre.

Vi har 130 campingenheter som leier helårsplass hos oss. Leiekontraktene er på ett år fra 1.mars – 1.mars neste år. Ta kontakt for ledighet eller for informasjon om vogner som søker ny eier.

Du kan laste ned reglementet (pdf) her :

Reglement Bakkaåno 2022

Vi ser fram til mange flotte sesonger sammen med våre faste gjester,

Velkommen igjen til Bakkaåno Camping & Gjestergard

INFORMASJON

Elva Bakkaåno renner gjennom campingplassen før den treffer resten av Sokndalselva og renner ut i sjøen ved Sogndalstrand. Elva er en flott fiskeelv med laks og ørret. Fiskekort kan fås kjøpt i resepsjon i sesongen (15.6-20.9). I kulpen kan man bade og sole seg i gresset. Rutsjebane uti vannet for de vågale og deilig sandbunn for de små.

Lekeplass med trampoliner, fotballbane og lekeapparater er fint for barna. I tillegg har vi en liten husdyrpark med griser. Ballspillutstyr som badminton, boccia og blåse kan man låne i resepsjonen. Billiard (20kr) og bordtennisbord.

Turmulighetene i området er fantastisk. Har man med seg sykkel eller bil utvides området seg enda mer. Turer som Kolbolten, Brufjell er bare en kjøretur unna. I nœrområdet finner man Blåfjellgruvene, sanddynene på Sandbekk, Kalveskaret og en lokalfavoritt fra campingplassen og rundt Lindland og tilbake. På tur sju kilometer mot havet kommer du til skjønne Sogndalstrand kjent for sin trehusbegyggelse fra 1700-1800 tallet. Se flere tips på aktivitetssiden vår.

WiFi tilgjengelig gratis ved resepsjon

Vi har for tiden ingen tomme plasser som man kan flytte rett inn på, men vi holder våre Facebook-sider oppdatert med vogner på rot som legges ut for salg.

Ta gjerne kontakt for informasjon eller om du ikke har tilgang til Facebook.
Den enkelte selger legger ut lenke på finn.no og du kan også følge med på våre Facebook-side Bakkaåno Camping & Gjestegard

visit@bakkaanocamping.no

Du kan alltid laste ned den siste versjonen av reglementet her på nettsiden vår:

Reglement Bakkaåno 2022

12.950kr + strøm (2022)

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

SIMILAR ACCOMODATION

Langtidsleie av fast plass

Vi har 135 campingenheter som leier helårsplass hos oss. Leiekontraktene er på ett år fra 1.mars - 1.mars neste år. Ta kontakt for ledighet eller for informasjon om vogner som søker ny eier.

Døgngjester

Vi har oppstillingsplasser for campingvogn, bobil, telt og buss - med eller uten strøm.

6-mannshytte med bad

Solhaugen ligger på en haug og har en liten hageflekk med utsikt over elva. Hytta er på 40 kvadratmeter og har to soverom (køyeseng med halvannen-seng nede) og en hems og eget bad. Hytta har kokemuligheter, mikrobølgeovn, innlagt vann og kjøleskap. Det er TV i hytta med tilkoblet RiksTV.

© Copyright 2022 Bakkaåno Camping & Farm Hotel