LØO

Gjestegard

Løa ble i gamle dager brukt til vinterlagring av høy til dyrene. I dag er høyløa delt i to etasjer med selskapslokale nede og rom oppe. I Løo kan vi tilby to separate leiligheter med egne bad med dusj og toalett som egner seg for 2-4 personer. Hvert rom har kokemuligheter, kjøkkenutstyr og kjøleskap. En stor felles terrasse med sittemuligheter og med morgensol og ettermiddagssol gir en fin mulighet til utekos på sommeren.

Område

Kart

INN SJEKK/UT SJEKK

Utskjekk senest kl 12.00 for hytter. Etter kl 12.00 påløper 1/2 døgn tillegg. Ellers utskjekk etter avtale.

DETAILS

Tillegg
Kjøp av utvask er obligatorisk: 200kr/enhet

Mulighet for leie av sengetøy og håndklær: 150kr/sett

Sengeløsning
Løo består av to separate enheter/leiligheter. Et rom har eget soverom med to enkle rammemadrasser som kan stå samlet eller hver for seg, og en 150cm dobbel sovesofa i oppholdsrommet. Det andre rommet har køyeseng med to enkle senger og en dobbel sovesofa med ekstra overmadrass. Man kan forespør et spesifikk rom og vi vil prøve å ta hensyn til dette hvis det lar seg gjøre

Prisen er for 1 enhet

Fra 1000kr/natt +utvask

Hei, send oss en forespørsel på om vi har ledige plasser.

Bakkaåno

camping

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

SIMILAR ACCOMODATION

Høyløo

I Løo kan vi tilby to separate rom med eget bad med dusj og toalett som egner seg for 2-4 personer. Hvert rom har kokemuligheter, kjøkkenutstyr og kjøleskap. En stor felles terrasse med sittemuligheter og med morgensol og ettermiddagssol gir en fin mulighet til utekos på sommeren.

Låven

Den gamle låven på garden er blitt restaurert til tre rom og to bad med en felles stue med TV. De individuelle rommene har kokemuligheter, vask og frokostbord i tillegg til soveplassene. En lang felles veranda med bord finnes utenfor rommene og gir en fin utsikt over campingplassen.

Siloen

Siloen består av to små leiligheter, "silostuo" og "siloloftet". Rommene i siloen er vårt mest populœre overnattingsplass i gjestegarden med sin sjeldne form og spennende karakter. Leilighetene har kokemuligheter og kjøleskap. Egen inngang til begge rom og veranda med morgensol (siloloft) og ettermiddagssol (silostuo).

© Copyright 2022 Bakkaåno Camping & Farm Hotel