Smitteverntiltak juli/august 2020

Covid-19 situasjonen har roet seg men er dessverre ikke over enda, derfor må vi fortsatt ha føringer som ligger i bunn for at alle våre gjester skal være trygge og ivaretatt.

Hovedpunkter for smittevern er fortsatt:
Syke personer skal være i isolasjon og ikke på campingplassen. Gi beskjed dersom du må reise hjem pga symptomer slik at vertskapet kan ta nødvendige handlinger.

– God hygiene med håndvask og unngå å ta seg i øyne, nese og munn
– Redusert kontakthyppighet mellom personer, hold avstand til de du ikke er sammen med til vanlig, og i begrensede grupper

Toalett og dusj fasiliteter er åpent som normalt men man skal fortsatt benytte desinfisering tilgjengelig for å rengjør før og etter bruk. Fasilitetene blir rengjort minimum 1 gang til dagen og punkter med stor kontakthyppighet blir desinfisert flere ganger daglig. Barn bør fortsatt følges dersom de er usikre på rutiner.

Vi ber om at det ikke brukes mer enn 1-2 tørkeark til hender etter håndvask.

På lekeplassen er alle apparater åpnet og vi tørker av disse innimellom. Minner om at det er lurt at barna vasker hendene etter bruk.

Unngå, når mulig, rushtid morgen og kveld i fellesbygg for å redusere risiko for smitte. Er det mange personer som venter i kø – vent ute og hold avstand.

Velkommen til oss
Mvh Vertskapet på Bakkaåno Camping & Gjestegard Camping & Gjestegard

© Copyright 2021 Bakkaåno camping